Печінковий торт
Млинці: 500 г курячої печінки, 1 цибулина, 2 яйця, 4 ст. ложки борошна, 1/8 ч. ложки соди, спеції: сіль, перець за смаком.
Печінку помити, видалити зайве. Почистити і порізати грубими шматками цибулю. Викласти у чашу комбайна на насадку «ніж», перебити. Додати всі решта складові і ще раз перебити до однорідності. Я робила млинці на сковорідці d16 см. Вийшло 14 шт., з яких я зробила 2 тортики по 7 шт. млинців в кожному. Ви ж можете зробити 1 великий. Сковорідку я через раз змащувала олією (силіконовим пензликом).
Секрет неймовірної ніжності і м‘якості цього печінкового тортика полягає в начинці, де крім майонезу використовується сметана, а також в тому, що кожен млинець одразу ще гарячим змащується нею.
Начинка: 125 г сметани, 125 г майонезу, 4 зубці часнику, посічений кріп за бажанням.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Post Views: 59