Мегашоколадний пиріг а-ля брауні
Форма 22Х25 см (кругла – 24 см). Дотримуйтеся описаної послідовності!
- Змішати: 250 г борошна, 1 ч. ложка без чубка солі, 300 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 1,5 ч. ложки соди (оцтом НЕ гасити!), 0,5 ч. ложки розпушувача, 5 ст. ложок какао. Всі сухі складники перемішати віничком.
- Додати до них: 2 яйця, 60 г розтопленого масла (або маргарину), 60 мл олії без запаху, 250 мл молока.
- Усе разом збити міксером 1 хв. Просто, щоб все з’єдналося. І додати 1 ст. ложку оцту. Ще раз гарно перемішати – усе, готово.
- Форму застелити пергаментом, вилити тісто і пекти при 180 ОС десь до 40 хв.(щоб серединка не була вже рухлива) до сухого сірника. Остудити і посипати пудрою цукровою або прикрасити за бажанням (сюди пасує кокосова стружка).
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Спробуйте також приготувати:
-
Антикризовий американський шоколадний пиріг “Божевільний торт”
-
Смачне тістечко “Шоколадний брауні”. Готую на кефірі – смакота!
Post Views: 29