січені колети з курячого філе

Січені котлети з курячого філе. Ніжні і смачні!

Ніжні і неймовірно смачні січені котлетки з курячого філе. Дуже вдалий рецепт котлет. Обов'язково приготуйте, не пошкодуєте. Вашим діткам точно сподобається! 

Нині курятина – найдоступніший вид м’яса. А ще воно дієтичніше за свинину і дуже смачне. Котлети з курячого філе нічим не поступаються тим, що зі свинини. А мені навіть більше смакують! Особливо добрі котлети не з фаршу (не перемелені через м’ясорубку), а січені котлети з курячого філе (із дрібно порізаного м’яса). Вони дуже ніжні і смачні!

До вашої уваги чудовий рецепт січених котлет з курячого філе. Він дуже вдалий. А ще зручний: фарш для котлет можна приготувати завчасно, а смажити їх – коли маєте час.

Січені котлети

  • 1 кг курячого філе, 4 яйця, 5 ст. ложок майонезу/сметани, 4 ст. ложки манної крупи, 2 ст. ложки крохмалю, 1 цибулина, сіль, перець. 
Куряче філе помити, обсушити і дрібно порізати кубиками, яйця злегка збити виделкою, додати всі решта складові. Все гарно перемішати і залишити набухати на 2,5-3 год. Далі смажити на олії як оладки на середньому вогні з двох боків.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Радимо також спробувати приготувати страви за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook