Картопляні книдлі з сиром або м’ясом
2 кг вареної картоплі, 400 г крохмалю. Начинка: сир домашній (посолити, додати дрібно порізаний кріп).
Зварену картоплю (охолоджену) пропустити через м’ясорубку, додати невелику чайну ложку солі і крохмаль. Руками добре вимішати до однорідності і сформувати кульки. На середину покласти начинку, защипати краї і обкатати в руках, щоб не було видно стику швів. Далі обмакнути в крохмаль і складати на стільницю. Варити в підсоленій воді близько 5 хв. Дістати і заправити засмажкою. Зверху солимо/перчимо до смаку. Можна подавати зі сметаною або засмажкою.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Спробуйте також приготувати:
Картопляний пиріг на сковороді “Дерун-піца”. Дуже-дуже смачний!
Post Views: 68