Млинці з гарбуза
400 мл молока, 3 яйця, 6 ст. ложок пюре гарбуза, 340 г борошна, дрібка солі, олія.
Збити вінчиком яйця, додати молоко, збити до однорідності. Додати пюре гарбуза, вимішати. Поступово просіюючи борошно, замішати однорідне тісто. Сковорідку змастити олією з допомогою силіконового пензлика, добре розігріти і смажити на чуть меншому від середнього вогні з двох боків до зарум‘янення. У мене стара чугунна сковорідка, на ній млинці найкращі. Змастила олією один раз тільки, ви ж орієнтуйтеся на свою. Можливо, потрібно буде змащувати олією за кожним разом, щоб не липли. Поки смажила млинці, готові накривала кришкою, так вони стають більш еластичні і краї не кришаться. Вихід 16 шт.
Готувала і фотографувала: Viktoriya Isayenko
Читайте також:
Post Views: 34