Квашені фаршировані баклажани. Найсмачніша закуска!

Баклажани - це завжди смачно, а квашені баклажани - це у 100 разів смачніше! Така закуска завжди розходиться на ура! Спробуйте приготувати, хороший рецепт!

Квашені фаршировані баклажани

7-8 баклажанів. Начинка: 2 великі морквини, 1 корінь петрушки, 1 перець, 1 гострий перець, зелень петрушки, часник, сіль. Маринад: 1 л холодної води, 1 ст. ложку з чубком солі.

Баклажани надрізати поздовж посередині, не дорізаючи до кінця, щоб утворилася кишеня. Проварити 5-7 хв у підсоленій воді. Покласти під прес, охолодити. Для начинки потерти моркву, корінь петрушки, додати нарізаний перець, зелень заправити часником і посолити. Нафарширувати баклажани, скласти щільно у посудину і залити маринадом. Маринад: в 1 л холодної води розчинити 1 ст. ложку з чубком солі. Зверху влити 3 ст. ложки олії, придавити гнітом і поставити в холодне місце на 3-4 дні, тоді можна їсти. Далі зберігати в холодильнику або холодному підвалі (стають трохи кислішими і ще смачнішими). 

Спробуйте також приготувати:

Любите баклажани? Тоді обов’язково приготуйте баклажани по-корейськи

Найсмачніші баклажани – в маринаді з часником і медом

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook