Квашені фаршировані баклажани
7-8 баклажанів. Начинка: 2 великі морквини, 1 корінь петрушки, 1 перець, 1 гострий перець, зелень петрушки, часник, сіль. Маринад: 1 л холодної води, 1 ст. ложку з чубком солі.
Баклажани надрізати поздовж посередині, не дорізаючи до кінця, щоб утворилася кишеня. Проварити 5-7 хв у підсоленій воді. Покласти під прес, охолодити. Для начинки потерти моркву, корінь петрушки, додати нарізаний перець, зелень заправити часником і посолити. Нафарширувати баклажани, скласти щільно у посудину і залити маринадом. Маринад: в 1 л холодної води розчинити 1 ст. ложку з чубком солі. Зверху влити 3 ст. ложки олії, придавити гнітом і поставити в холодне місце на 3-4 дні, тоді можна їсти. Далі зберігати в холодильнику або холодному підвалі (стають трохи кислішими і ще смачнішими).
Спробуйте також приготувати:
Любите баклажани? Тоді обов’язково приготуйте баклажани по-корейськи