Тюфтельки по-американськи
500 г фаршу зі свинини, 2 плавлених сирки (в оригіналі – пармезан, але з хорошим плавленим сиром виходить дуже смачно!), 1 яйце, 1 цибулина, 4 великих помідори, спеції, 1 ч. ложка цукру.
Змішати фарш з тертим сирком, тертою цибулею, яйцем, сіллю і спеціями. Сформувати тюфтельки. Помідори залити на 5 хв окропом, обдати холодною водою, зняти шкірку, подрібнити. Додати сіль, цукор, спеції (можна додати зелень, часник, кілька ложок сметани тощо), перемішати, протушкувати 15 хв, вилити у форму. Викласти у соус тюфтельки, запікати 30 хв при 175 ОС (до зарум’янення). Дуже смачно з макаронами!
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 27