Салат “Святковий”
2 курячі стегенця, 2 яйця, 2 помідори, 2 огірки, 1/3 б. кукурудзи консервованої, 50 г сиру з пліснявою, 1/4 к. салату “Айсберг”.
Заправка: 30 мл оливкової олії, 1/2 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка гірчиці в зернах, 1 ч. ложка лимонного соку, сіль, перець за смаком.
Курячі бедра/філе готувати улюбленим способом. Я запекла на грилі, витягнула кісточки і розібрала на шматочки. Усі складники порізати, викласти так, щоб кольори не зливалися. Зверху полити заправкою, для якої слід змішати всі її інгрідієнти.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Post Views: 74