аджика з перцю

Аджика з перцю. Раз спробувала – тепер готую 2-3 порції

Хто їв аджику з перцю - з помідорів більше не робить! І мене колись пригостили аджикою з перцю. Вона була така смачна, що випросила рецепт! Тепер закриваю щороку по 2-3 порції такої аджики! І ви спробуйте!

Аджика з болгарського перцю

3 кг почищеного перцю (дрібно порізати), 6-8 гострих перчин (змолоти), 0,5 л оцту, 800 г цукру, 7-8 зубців часнику, 600-700 г томатної пасти, сіль до смаку. 

Варити все разом 30 хв, помішуючи, розкласти в банки, стерилізувати 20 хв.

Рецепт Ірини Дячишин

Спробуйте також приготувати:

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook