Соус з помідорів з кінзою, кропом і петрушкою
3 кг помідорів, 1,5 кг перцю, 200 г часнику, 5 гострих перчин, 15 горошин чорного перцю, 5 бут. гвоздики, 5 мускатних горіхів, 2 ст. ложки солі, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка оцту (додати в самому кінці), 2 пучки кінзи, 1 пучок кропу, 1 пучок петрушки.
Усе, крім спецій, оцту і пряних трав, варити 15 хв. Потім додати кінзу, кріп і петрушку і варити ще 15 хв. Перемолоти все блендером, додати спеції та оцет, варити ще 10 хв. Закрутити у стерилізовані банки.
Рецепт Анюти Гребенар
Спробуйте також приготувати:
Соус з помідорів з родзинками. Незвичайний, але дуже смачний!
Соус із помідів, слив і перцю. Смакота! Однієї порції буде мало!
Post Views: 55