Пишний манник без яєць
1,5 скл. кефіру або кислого молока, 1 скл. манної крупи, 1 скл. борошна, 120 г олії, 12 г розпушувача (можна замінити на 0,7 ч. ложки соди, погашеної оцтом), 0,5 ч. ложки солі, ваніль. Можна додати цедру лимона або апельсина, зверху покласти скибочки персика, яблук тощо. У мене – нектарин.
Манну крупу змішати з кефіром, залишити на 1 год. Додати решту продуктів, перемішати віничком. Вилити у змащену олією форму, викласти шматочки фруктів. Випікати у духовці при 170 ОС приблизно 30-40 хв. Я пекла у мультиварці близько 50 хв.
Вам також сподобається:
-
Пиріг зі смородиновим суфле. Неймовірно смачно!
-
Швидкий пиріг “Фанта” на кисляку і варенні з апельсином. Простий, але дуже смачний!
Post Views: 167