Салат з моркви і рису
1 кг моркви, 1 кг цибулі, 1 кг солодкого червоного перцю, 1 кг помідорів, 6 ст. ложок оцту, 6 ст. ложок цукру, 2 ст. ложки солі, 0,5 л олії, 2 скл. рису.
Моркву натерти на терці з великими отворами, цибулю нарізати невеликими кубиками, перець нарізати середньою соломкою, а помідори – кубиками. До цього всього додати оцет, цукор, сіль, олію. Це все разом тушити до готовності. Окремо відварити 2 скл. рису. Коли всі овочі будуть готові, зняти їх з вогню і до них додати рис і все добре вимішати. Накладати в 0.5 л банки. Виходить 8-9 банок, може бути і більше.
Стерилізувати 15 хв.
Рецепт і фото: Оксана Бондарчук
Post Views: 33