Торт “Поцілунок негра”
Перше тісто: 1 скл. маку (запарити і перемолоти), 3 яйця, 1 скл. сметани, 1 скл. борошна, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка амонію (розвести в сметані).
Вимішати і спекти 2 коржі.
Друге тісто: 400 г борошна, 200 г масла, 100 г цукру, 2 ст. ложки сметани, 3 жовтки, 1 ст. ложка розпушувача.
Замісити і спекти 2 коржі.
Крем: 400 г масла, 1 скл. цукрової пудри, 2 ст. ложки натуральної завареної кави, 50 мл коньяку.
Зібрати трорт: корж з маком, крем, білий корж, крем, маковий корж, крем, білий корж.
Читайте також:
Читайте також:
-
Торт “Імпровізація” з яблучним компоте і кремом “Пломбір”
-
Торт “Чорний ліс” із шоколадним бісквітом та вишнями у збитих вершках
Post Views: 48