Мариновані кабачки зі смаженою морквою
На літрову банку класти: 2-3 кружальця цибулі, 2-3 зуб. часнику, зелень петрушки (трошки), перець чорний горошком, лавровий листок, кабачки (нарізати кружальцями або пів кружальцями і класти в банку до середин), 1-2 ст. ложки моркви (добре обсмажити на олії), влити 2 ст. ложки олії, 2 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки оцту, 2 ч. ложки з чубом солі ( хто хоче дуже солодких кабачків – то одну), доверху знов накласти кабачки. Або класти моркву зверху.
Залити кип’ятком і стерилізувати 45-50 хв. Закрутити.
Рецепт Тетяни Базилевич
- Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
Post Views: 22