Консервований горошок
На 2 л води додати 3 ст. ложки цукру і 2 ст. ложки солі, закип’ятити, кинути горошок і проварити на малому вогні 2-3 хв. Горошок дістати, скласти в стерилізовані банки. У воду, (в якій варився горошок) додати 1 ч. ложку лимонної кислоти, перемішати і залити горошок до горлечка банки. Стерилізувати 4 год. У воду, в яку ставлю банки для стерилізації, додати 200 г солі (для вищої температури). не хвилюйтеся, горошок з час стерилізації не розвариться. Зате банки 100% не вибухнуть!
Рецепт Валентини Данилюк
Читайте також:
-
Консервую за цим рецептом і квасолю, і горошок. Однаково смачно виходить!
-
Консервований горошок з аспірином. Рецепт, перевірений роками
Post Views: 30