Лікер “Закручений”
У трилітрову банку покласти 1 л ягід (будь-яких), 1 л цукру, 1 л горілки. Долити води і закрутити, як компот. Струшувати час від часу, щоб розтанув цукор. Через місяць відкрити, процідити і можна пити. Найбільше люблю з вишнею, а свекруха – з полуницею. Ягоди складаю в лоток, посипаю цукром і зберігаю в морозильній камері, використовую для випічки.
Рецепт Ольги Рудник
Читайте також:
-
Коли достигає полуниця, щороку роблю лікер “Різдвяник”. Це бомбезний напій!
-
Так готую лікер з усіх ягід: вишень, полуниці, смородини, малини. Дуже смачний! А ягоди потім у торти і пиріжки!
Post Views: 37