Квас
На 10 л води закип’ятити, в меншій посудині у невеликій кількості води розвести 1 п. напою “Ранок” і влити в кип’ячену воду, додати 900 г цукру. Коли вода вистигне до теплої додати, 30 г дріжджів (звичайних, не сухих) і 20 г лимонної кислоти. Нехай постоїть годину, потім розлити в пластикові пляшки і скласти в холодильник. Не доливайте до горличка! Відкривайте обережно, бо дуже газований виходить!
Можна додати 0,5 ч. ложки лимонної кислоти і 1 лимон (змолоти його зі шкіркою, зав’язати у марлю і опустити у гарячу воду на самому початку приготування).
Рецепт Юлії Бурди
Читайте також:
Мій фірмовий ягідний квас. Смачний і натуральний! Готую з усіх ягід
Post Views: 111