Медівник на водяній бані
2 яйця, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки меду, 50 г масла, 2 ч. ложки соди, 4 скл. борошна.
Яйця з цукром збити, додати масло, мед і поставити на водяну баню на 10 хв, помішувати, додати соду, перемішати. Коли з’явиться піна (2-3 хв.), зняти з бані, додати борошно і замісити тісто. Дати постояти в холодильнику 15-20 хв. Розділити на 6 коржів. Деко змастити олією і випікати, щоб були золотаві. Діаметр дека у мене 32 см. Крем: сметанний з цукром і сметанозгущувачем (якщо сметана рідкувата). Вага готового торта виходить 2,5 кг.
Рецепт Ірини Даниленко
Читайте також:
-
Торт “Медовик” без розкочування коржів. Просто намащую тісто на пергамент і все!
-
Медовик “Рижик”, перевірений 30-річним досвідом
Post Views: 163