Печені реберця
1 кг реберець. Маринад: сік і цедра 1 апельсина, 2 ст. ложки соєвого соусу, 40 мл олії, 2 ст. ложки кетчупу, 1 ст. ложка гірчиці із зернами, 1 ст. ложка меду.
Змішати все для маринаду, добре промастити реберця, зробити їм “масаж”. Маринувати мінімум 2 год (краще ніч). Викласти у рукав і запікати при 180 ОС приблизно 30 хв. Потім рукав розрізати і допекти ще 5 хв (або до готовності).
Рецепт Марти Білюк
Читайте також:
-
М’ясо косичкою. Шикарно виглядає і дуже смачне!
-
М’ясо на шпажках. Мої гості завжди з’їдають його першим!
Post Views: 64