молитва до Юрія Побідоносця

Молитви до святого Юрія Побідоносця, які читають 23 квітня

"Юрію, вблагай Бога, щоб зміцнив Він державу нашу вічним миром і благословенням", - дві молитви до святого Юрія Побідоносця, які слід читати 23 квітня, щоб отримати захист.

Згідно з новим церковним календарем, 23 квітня християни вшановують святого Юрія або Георгія Побідоносця. Ось дві сильні молитви до святого Юрія.

Молитви до Георгія Побідоносця

Молитва до святого Великомученика Георгія (Юрія)

Святий Великомучениче й Чудотворче Георгіє! Глянь ласкавим оком на мене й проси милосердного Бога, щоб не карав мене за мої тяжкі гріхи, а щоби поступив зі мною по безконечному Своєму милосердю.

Нехай за Твоїми молитвами, святий Великомученику Георгіє (Юріє), я завжди одержую від Бога здоров’я душі й тіла, благословення в усіх своїх працях та змаганнях, а передовсім прощення моїх гріхів і ласку видержати в доброму до кінця.

Будь при мені, святий Великомученику, по всі дні мого життя, будь при мені особливо в годині смерті й допоможи в останній вирішальній боротьбі, щоб я разом з Тобою міг(-ла) у вічності славити в Тройці одного Бога. Амінь.

Молитва до святого Юрія

О всехвальний, святий великомученику і чудотворцю Юрію! Зглянься на нас скорою твоєю поміччю і вблагай чоловіколюбця Бога, хай не осудить нас, грішних, у беззаконнях наших, а простить їх нам з великої Своєї милості.

Не зневаж молінь наших, але випроси нам у Христа Бога нашого, тихе і благовгодне життя, здоров’я душевне й тілесне, землі плодючість і достаток у всьому; і нехай не на зло обернемо блага, даровані нам з милості всещедрого Бога, а для слави святого імені Його і в прославлення сильного твого заступництва; щоб зміцнив Він державу нашу вічним миром і благословенням.

Вислухай нас, мученику Христовий, Юрію, і моли за нас неперестанно Триіпостасного Владику всіх Бога, щоб з великої благодаті Його і чоловіколюбства, твоєю ж допомогою і заступництвом, знайдемо милість разом з ангелами і архангелами і всіма святими праворуч правосудячого Судді стати, і Того славити з Отцем і Святим Духом нині й повсякчас, і навіки віків. Амінь.

Джерело

Читайте також

  • 23 квітня – святого Юрія. Що не можна робити жінкам в цей день
  • 90 Псалом: неймовірна сила, яка відкривається тoді, коли текст читають 40 разів!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook