Сирник “Снікерс”
- Форма 24Х34 см. Пісочне тісто: 300-400 г борошна, 125 г масла (перетерти в крихту), додати 1 ч. ложку розпушувача, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 150 г цукру,
3 ст. ложки какао. - Сир: 1- 1,2 кг сиру (змолоти), 6 яєць (збити до пишної піни), 200 г цукру, 2 п. вершкового пудингу, 100 г сметани.
- Додатково: 3-4 ст. ложки вареного згущеного молока, 150 г арахісу вимішаного з 50 г топленого меду.
Замісити м’яке тісто, викласти у форму, застелену пергаментним папером, зверху викласти сир. Випікати 1 год при 180 ОС. Охолоджений сирник вийняти з форми, змастити вареним згущеним молоком, посипати арахісом з медом.
Рецепт і фото Оксани Новіцької. Замовити десерти у цієї господині можна тут
Читайте також:
Post Views: 130