1 кг борошна, 3 яйця, 200 г масла, 200 г цукру, 3 ст. ложки молока, 3 ст. ложки сметани, 2 п. розпушувача, ванільний цукор, 50 г цукрової пудри.
Просіяти борошно з розпушувачем. Окремо змішати цукор з маслом. Додаємо по одному яйця, потім сметану, молоко і ванільний цукор. Перемішати. Додати решту борошна і замісити тісто. Готове тісто загорнути харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину.
Потім дістати тісто з холодильника, зняти плівку і пропустити через м’ясорубку зі спеціальною насадкою. Викласти печиво на деко. Випікати при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
Посипати готове печиво цукровою пудрою.
Post Views: 80