Домашня арахісова паста
2 скл. арахісу (почищеного і підсушеного), 2 ст. ложки меду, 0,5 ч. ложки солі, 3–4 ст. ложки олії (краще арахісової, але можна соняшникової рафінованої).
Щоб арахіс добре чистився, його треба злегка підсушити на чистій сковорідці або у мікрохвильовці. Далі скласти у полотняну торбирку і потрусити. Під час пересипання продмухати віж шкірочок. Далі підсушити до легкого золотистого кольору і з’яви приємного аромату. Скласти горіхи у блендер, змолоти до дрібних крихт, додати олію, ще змолоти, додати мед і сіль. Разом молоти близько 7 хв. Паста матиме незвичайний аромат, якщо до неї додати ложку кунжутної олії. Без холодильника може зберігатися близько тижня.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30