Овочевий салат з огірками на зиму
Інгредієнти: 1 кг огірків, 1 яблуко, 1 цибулина, 1 морквина, 4-5 зубчиків часнику, 1 перець чилі, 3-4 помідори, 0.5 склянки цукру, 1 ст. л. солі, 50 мл оцету, 100 мл олії, чорний перець (за смаком).
Огірки нарізати кружечкам товщиною близько 5 мм. Для соусу помідори очистити від шкірки. Овочі та яблуко, пропустити через м’ясорубку або перебити за допомогою кухоної техніки
Змішати огірки з соусом, додати сіль, цукор, олію, мелений перець. Варити близько 30 хвилин, потім додати оцет і ще трохи проварити (до готовності огірків, вони мають змінити колір). Розкласти у підготовлені банки, стерелізувати 10-12 хв.
Post Views: 34