Кабачкова запіканка “Американська”
Інгредієнти: 1 кг кабачків, 3 цибулини, 500 г плавленого сиру, 5 яєць, 50 г олії, спеції і сіль (за смаком).
Нарізати кружальцями кабачки, нарізати дрібно цибулю. Додати спеції, посолити і акуратно перемішати. Нарізати плавлений сир пластинками і перемішати з кабачками. Додати олію і поставити на маленький вогонь, постійно перемішуючи до тих пір, поки сир повністю не розплавиться. Підготувати форму, змастивши її маслом. Збити яйця, з’єднати їх з рештою маси, перемішати і викласти у форму.
Ставити в розігріту духовку і випікати до готовності при температурі 180-190 гр. Час випікання залежатиме від глибини форми.
Post Views: 27