Нам потрібно:
- 4 ст.л. рису
- 3 ст. л. цукру
- 1 ст. л. родзинок
Починаємо готувати:
1. Беремо рис, ретельно промиваємо його, і заливаємо одним літром води.
2. Тепер додаємо цукор 3 ложки і половину ложки родзинок. Ставимо щоб настоявся 3-4 дні.
3. Після того як квас настоявся, проціджуємо його і ставимо в холодильник.
4. Осад, який залишився, можна ще раз використати для закваски, в яку кожен раз треба додавати 2 ст. л. рису, 2 ст. л. цукру і половину ложки родзинок.
Якщо використовувати одну і ту саму закваску, то квас з кожним разом буде смачніший. Щоб забути про бiль в сyглoбах, треба пити по пів склянки квасу 3 рази на день після їжі, протягом трьох тижнів.
Перед застосуванням будь-яких засобів народної медицини проконсультуйтеся з лікарем!
Post Views: 32