Вершковий крем-суп із кабачків
Інгредієнти:
1 л бульйону, 200 мл вершків, 2 ст. ложки олії, 1–2 зубці часнику, 1 цибулина, по 1–2 картоплини і морквини, 4–5 невеличких кабачків, сіль, перець, грінки.
Овочі почистити, порізати. У каструлі розігріти олію, обсмажити посічений часник і цибулю, додати порізані овочі. Тушкувати 7 хв, помішуючи. Додати бульйон, варити до готовності овочів. Розігріти вершки. Відлити трохи бульйону. Овочі змолоти блендером до пюре. Розвести його бульйоном і гарячими вершками до потрібної густини. Прогріти, додати спеції, вимкнути вогонь, вкутати рушником, залишити на 30 хв.
Подавати із грінками.
Post Views: 39