Торт без випікання за 15 хвилин
Форма 25Х12 см. 350 г сиру, 0,5 скл. цукру, 1 ч. ложка ванільного цукру, 1 скл. вершків, 50 г масла, 5 г желатину, 3 ст. ложки води, 80 г кокосової стружки, 250 г пісочного печива, 100 г вареного згущеного молока або джему. Для глазурі 50 г шоколаду, 25 г масла.
- Желатин залити водою, розмішати і залишити на 10 хв. У маленьку каструлю покласти кокосову стружку, влити 0,5 скл. вершків, перемішати і варити 5–6 хв на невеликому вогні.
- У миску покласти сир, цукор, 0,5 скл. вершків, ванільний цукор, перемолоти блендером. Додати масло і знову збити. Додати розтоплений у мікрохвильовці желатин, збити блендером, додати кокосову стружку, перемішати.
- Форму обтягнути харчовою плівкою. На дно викласти шар з печива і промазати його згущеним молоком. Потім викласти ще один шар з печива. Викласти начинку і шар з печива.
- Приготувати глазур. У миску поламати підготовлений шоколад і додати масло. Розтопити все разом в мікрохвильовці, змішати до однорідності. Глазур вилити зверху на шар з печива. Готовий тортик поставити в холодильник на 2-3 год. Дістати його з форми, акуратно видалити плівку і нарізати шматочками.
Post Views: 47