Торт “Грильяжний”
Для коржів: 5 яєць, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна, 1 ч. ложка амонію (погасити оцтом), 2-3 ст. ложки какао.
Для крему: 300 г масла, 0,5 л вареного згущеного молока (можна менше), 200 г арахісу (підсмажити і порізати), 1 п. крекеру з какао (поломати), 1 плитка чорного шоколаду (порізати).
Для тіста яйця збити з цукром до пишної піни, додати все інше, акуратно перемішати ложкою з борошном і какао. Випікати 2 коржі.
Для кремк масло збити зі згущеним молоком, додати все інше. Скласти торт: корж, крем, корж. Полити шоколадною помадкою або ганашем (100 г шоколаду розтопити і змішати з 80 г вершків, трохи охолодити, полити).
Рецептом поділилася Татарин Іра
Post Views: 56