Консервовані кабачки по-корейськи
3 кг кабачків, 0,5 кг моркви, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг перцю, 2–3 головки часнику.
Заливка: 1 скл. олії, 200 г оцту, 200 г цукру, 2 ст. ложки солі, 1 п. приправи для моркви по-корейськи.
Кабачки і моркву потерти на тертку для моркви по-корейськи, цибулю порізати півкільцями, перець так само. Усе скласти в каструлю і залити заливкою. Перемішати і поставити в холодильник на 3-4 год, а то і на всю ніч. Готову суміш розкласти у стерильні банки (0,5 л), накрити стерильними кришками і стерелізувати 20 хв.
Рецептом поділилася Оксана Ігнатишина
Post Views: 34