Президентські помідорчики
- Маринад: 3 л води, 9 ст. ложок цукру, 100 г оцту, 4 ст. ложки солі.
Розрізати помідори половинками. На дно банки покласти 2–3 зубці часнику, 5–6 горошин перцю, 2 ст. ложки олії (на літрову банку). Класти шар помідорів розрізом догори, шар цибулі кружальцями, так до верху банки. Залити маринадом і стерилізувати: літрові банки – 10 хв, дволітрові – 15 хв, трилітрові – 20–25 хв.
Радимо також приготувати мариновані помідори половинками за іншими перевіреними рецептами:
- Смачні консервовані помідори половинками. Три хороші рецепти із мого записника
- Помідори мариновані половинками. Мамин рецепт, перевірений роками
Post Views: 53