Огірки “Ульот”
4 кг огірків, 1 скл. Цукру, 1 скл. Оцту (9%), 1 скл. Олії, 1 ст. ложка чорного перцю меленого, 2 ст. ложки солі, 3 головки часнику.
Огірки помити, відрізати кінчики. Розрізати на 4 частини поздовж. Часник дрібно натерти. Приготувати маринад з цукру, оцту, олії, солі і перцю. Не варити. Огірки змішати з часником і маринадом. Наполягати в холодному місці не менш 7 годин, а краще ніч. Огірки розкласти в банки і залити рідиною, яка вийшла. (Можна їсти через 7 годин, але краще через 12) І закручувати на зиму, стерилізуючи 10 хвилин. З цієї кількості огірків виходить приблизно 3,8 л.
Рецепт та фото povarenok.ru
Post Views: 52