Як годування грудьми впливає на лібідо

Народження дити – не привід відмовлятися від сексу. Але відтепер він має бути трохи інакшим.

Медики остаточно не можуть відповісти, чому в частини жінок годування грудьми знижує лібідо, а в частини, навпаки, збільшує. На бажання жінки впливає багато факторів.

Насамперед – самопочуття обох батьків. Вони можуть бути виснажені, особливо якщо в сім‘ї ще є діти. Ввечері після важкого дня єдине, чого хоче жінка, – заснути. Ніхто й не казав, що народження дитини не позбавляє чоловіків певної частини інтиму.

У період годування грудьми жінки і чоловіки мають потребу одне в одному, в інтимному спілкуванні. Для того щоб жінка могла відкритися для свого чоловіка в сексуальному плані, їй необхідно відчути з його боку любов, турботу і відданість. А чоловік, навпаки, відкриває своє серце дружині через заняття любов’ю.

Знайдіть час для того, щоб знову зблизитися зі своїм чоловіком, щоб відновити призабуті почуття.

Розпочніть з найменшого. Усамітнюйтесь хоча б на півгодинки на день. Можливо, для цього вам доведеться застосувати усю свою кмітливість і винахідливість. Наприклад, після того, як ви погодували дитину о другій годині ночі.

Звичайно, догляд за немовлям змушує жінку бути завжди насторожі й прислухатися, спить маля чи ні. У такому разі ви можете поставити колисочку поруч з ліжком.

Завчасно відлучати дитину від грудей, для того щоб оживити своє сексуальне життя, не вихід. Годування грудьми і секс можуть (і мусять!) співіснувати, інша річ, що для цього потрібно докласти деяких зусиль й оптимістично дивитися на речі.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook