А-ля лагман
600–700 г свинини, по 1 морквині і кореню селери, 2 цибулини, 3 картоплини, 2 перчини (свіжі або заморожені), 2 ст. ложки томатної пасти, 0,5 пучка зелені, 3 зубці часнику, сіль, спеції, варена локшина.
- М’ясо порізати середніми шматками, помити, обсушити. У каструлю або чашу мультиварки налити олії, смажити м’ясо 30 хв.
- Порізати цибулю півкільцями, а моркву і селеру брусочками. Додати до м’яса, перемішати.
- Відтак додати порізану брусочками картоплю і перець, спеції, сіль, томатну пасту.
- Долити води до потрібної кількості, тушкувати 1,5–2 год. За 5 хв до готовності додати відварену і промиту локшину, посічену зелень.
Post Views: 32