Сирники з полуницею
400 г сиру, 1 білок, 3 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка манної крупи, ванілін, а також: полуниця, 1–2 ст. ложки борошна, 100 мл. олії.
- Ягоди помити і обсушити, нарізати тонкими скибочками.
- Білок збити з цукром, ваніліном, додати його в сир. Сюди ж всипати манну крупу і масу добре перемішати.
- Сформувати кульки невеликого розміру, приплюснути, покласти 1 або 2 скибочки полуниці і сформувати сирник, щоб полуниця була всередині.
- Сирники обваляти у борошні, посмажити на розігрітій олії з обох сторін.
- Для соусу міксером збити сметану з цукром або цукровою пудрою.
- Готовим соусом полити остиглі сирники.
Post Views: 24