Котлети-тістечка
900 г фаршу, 4 картоплини, 300 г грибів, 1 цибулина, 100 г твердого сиру, 2 ст. ложки сметани, 1 ст. ложка кетчупу, спеції.
- Фарш посолити, поперчити, добре вимішати. Якщо звикли додавати у фарш хліб, цибулю або яйця, готуйте так, як подобається.
- Гриби і цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії до готовності, посолити, поперчити, всипати дрібку мускатного горіха. Сир натерти.
- Картоплю зварити в кожушку до напівготовності, почистити, потерти.
- Для формування котлет можна скористатися сервірувальними кільцями круглої або квадратної форми, можна використати консервні банки без денець, використовуючи кришки як прес, або ліпити котлети вручну.
- Фарш розділити на 9–10 частин, заповнити кільця, утрамбувати. Зверху викласти гриби з цибулею, потім тертий сир і терту картоплю (її можна злегка притиснути).
- Сметану змішати з кетчупом і розвести невеликою кількістю води, щоб цим соусом легко було полити котлети зверху. Зняти, полити котлети соусом табо просто кетчупом, запікати 20–30 хв за температури 200 ºС.
Post Views: 25