Салат-закуска з маринованих шлуночків
0,5 кг курячих шлуночків, 1 цибулина, 5–6 зубців часнику, 0,1–0,25 скл. оцту (5%, натурального), 0,5 скл. олії, 0,5 ч. ложки цукрової пудри, 1 ст. ложка соєвого соусу, сіль, перець, 1 пучок. петрушки або кропу.
Шлуночки відварити в підсоленій воді до готовності (приблизно 1 год). Остудити, нарізати соломкою. Нарізати півкільцями цибулю і додати до порізаних шлуночків. Влити соєвий соус, додати цукрову пудру, поперчити і перемішати. Полити нагрітою на сковороді олією, додати дрібно нарізаний часник і подрібнену зелень, влити оцет, посолити. Акуратно перемішати і поставити на ніч маринуватися в холодильник.
Post Views: 47