Інгредієнти:
4 невеличкі помідори, 150 г ковбаси, 100 г твердого сиру, 3 великі картоплини, 1 зубець часнику.
Картоплю потерти на тертці для моркви по-корейськи або порізати дуже тоненькими брусочками, ретельно промити під проточною водою, висушити рушником. Коли висохне, посмажити малими порціями у великій кількості олії, виймати шумівкою на серветку. На пласку тарілку викласти шар помідорів, порізаних тонкими кружальцями, змастити сумішшю майонезу з часником, покласти брусочки ковбаси, сіточку з майонезу, тертий сир, сіточку з майонезу, а зверху – смажену картоплю. Зверху можна прикрасити ще шаром тертого сиру. Залишити просочитися на 30 хв.
Post Views: 40