Як приготувати ідеальні оладки. Ділюся рецептом і своїми секретами

Хто їв мої оладки, усі запитують: як вони у тебе виходять такими пишними, ніжними і нежирними? Мені не шкода поділитися рецептом і секретами приготування. Нехай у всіх вдаються такі пухнасті і смачні оладки, як у мене!

Ідеальні оладки

0,5 л кефіру, 1 яйце, 2 ст. ложки цукру, дрібка солі, 0,5 ч. ложки соди, 350 г борошна. 

Усі рідкі продукти змішати віничком, додати просіяне борошно та соду, перемішати.

А тепер секрети:

  1. Кефір і яйця обов’язково мають бути кімнатної температури.
  2. Замішене тісто треба відставити на 30 хв.
  3. Готове тісто не перемішувати, а набирати ложкою біля стінок миски.
  4. Смажити на добре розігрітій сковороді на олії на середньому вогні під кришкою.
  5. Щоб оладки не були жирними, викладайте їх на паперові рушники.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook