Вінегрет по-новому: смажений у каструлі. Дивовижний смак і ніякої мороки з овочами!

Цей рецепт вінегрету – знахідка: не треба морочитися із варінням овочів! Колись мені нарадила його одна господинька – і тепер так готую постійно.

Вінегрет по-новому

Традиційні продукти для вінегрету: буряк, морква, картопля, цибуля, квашена капуста або огірок, запашна соняшникова олія, варена квасоля абозелений горошок.

У каструлю з широким дном налити рафінованої олії, і покласти почищені та нарізінані кубиком сирі (!) овочі: буряк, моркву, картоплю – все шарами. Накрити кришкою, увімкнути вогонь вище середнього, готувати 7 хв. Не відкривати і не помішувати! Вимкнути вогонь. Залишите стояти до охолодження. Коли все охолоне, перекласти овочі у миску, додати порізану цибулю, квашену капусту або солоний огірок, варену квасолю, заправити сіллю, перцем і запашною олією, перемішати.

Рецепт Ніни Гайденко

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook