Тушкована дрібна риба, яку можна їсти з кісточками

Маєте дрібну рибу, але не знаєте, що з неї приготувати? Стушкуйте з овочами! Таку рибку можна їсти разом з кісточками, адже вони повністю перемлівають під час приготування.

Дрібна риба, морква, цибуля, томат або сметана.

Рибу почистити від луски, випатрати, обрізати плавники і хвости. Обваляти в муці і обсмажити або викласти на велике деко в один шар і запекти. Скласти у мультиварку або казанок у такому порядку: кілька ложок олії, шар риби, сіль, спеції, шар тертої моркви, шар порізаної цибулі, сіль, спеції і т.д. повторювати шари, доки закінчаться всі продукти. Зо дві склянки води змішати з томатом або сметаною, вилити на рибу, тушкувати 4–6 год. За цей час перемлівають всі кісточки і виходить дуже смачна риба, ніби консерва.

рецептом поділилася Вікторія Каспрук

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook