Торт “Вишня в шоколаді”. Це просто шедевр!

Рецепт – дійсно шедевр! Пекла уже три рази! Виходить пишний бісквітний корж з вишнями і шоколадним кремом. Одразу скажу: вишні можна брати будь-які, соди і цукру не забагато, пекти треба три окремі коржі (тісто не опадає).

Торт “Вишня в шоколаді”

1 л вишень (у власному соку без кісточок, заморожених або свіжих), 1 ст. ложа соди , 8 яєць, 2 скл. цукру, 5 ст. ложок какао, 2 скл. борошна. 

Діаметр форми – 26 см. Склянка – 250 мл.

З вишень злити сік, додати до них соду, залишити на 1 год. Білки збити з 2 скл. цукру до стійкості, по одному додати жовтки, по ложці додавати суміш какао і борошна, легко розмішуючи ложкою. Насамкінець додати вишні, вимішати і спекти 3 коржі. Пекти приблизно десь 30 хв при 190 ОС.

Крем: 3 яйця, 1,5 скл. цукру, 0,5 л молока, 1 ст. ложка борошна, 2 ст. ложки какао, 500 г масла.

Збити яйця з цукром, борошном, какао і молоком. Варити на невеликому вогні до загустіння. Масло з бити, потім по ложці додавати охололий заварний крем.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook