Торт "Медовик" без розкочування коржів. Просто намащую тісто на пергамент і все! | Сім’я і дім
Кухня Рецепти

Торт “Медовик” без розкочування коржів. Просто намащую тісто на пергамент і все!

Для медовика коржі треба розкочувати (а цей процес багатьом не подобається) або пекти з рідкого тіста як бісквіт, а потім розрізати (а це не завжди вдається рівно зробити). Цей же рецепт – найкращий: ні розкочувати, ні розрізати не треба!

20.11.2019 12:54

Торт “Медовик” без розкочування коржів

100 г масла, 2–3 ст. ложки меду, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка соди, 3 яйця, 2 скл. борошна. Крем: 800 г сметани, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка лимонного соку. Можна додати чорнослив.

Масло, цукор і мед розчинити на водяній бані, додати соду, перемішати, додати окремо збиті яйця, перемішати, додати борошно, перемішати. Тісто в холод не класти! На пергаменті малювати кола і тонко розмащувати по них тісто. Випікати 3–4 хв при 180 ОС. Не пересушувати! Готові коржі перемастити кремом.

Рецепт Валентини Стельмах