Торт “Банановий принц”. Смачний, як “П’яна вишня”, але ні грама алкоголю!

Я люблю торт "П'яна вишня" за те, що його дуже просто готувати і він усім смакує. Однак не кожному його можна їсти через заспиртовані вишні. Але є рішення! Можна приготувати не менш смачний безалкогольний варіант – із бананами.

Торт “Банановий принц”

Шоколадний бісквіт, 200 г масла, 1 б. згущеного молока, 1 ст. ложка коньяку, банани.

Масло кімнатної температури збити міксером добіла, поступово ввести згущене молоко, додати коньяк. Масло і згущене молоко мають бути однакової кімнатної температури. Із бісквіта зрізати кришечку і вибрати середину (як для “П’яної вишні”). Крихти домішати до крему. У бісквіт викласти половину крему, далі банани (цілі або половинками), решту крему. Зверху накрити “кришечкою” або перетерти її на крихти і посипати крихтами.

Рецепт Оксани Климюк

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook