Сирні пончики з корицею

Серединка таких пончиків - дуже "дірява", пориста, має аромат кориці. А от кірочка - хрумка. Найкраще вони смакують теплими.

Інгредієнти:
250 г сиру (9%), 2 яйця, 70 г цукру, 240 г борошна, дрібка солі, по 1 ч. ложці кориці та розпушувача, 400 мл олії, 1 ст. ложка цукрової пудри.

Сир із цукром помістити у блендер, перемолоти, додати яйця, сіль, корицю і добре перемішати. Просіяти борошно з розпушувачем. Замісити тісто. Сформувати кульки, приблизно завбільшки з волоський горіх, можна трохи менші. Занурити кульки в розігріту олію і смажити на малому вогні до золотистого кольору.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook