Симпатичні рулети з кабачків із фаршем, грибами і перцем

Смачна і ситна страва, яку не соромно подати і до святкового столу.

Рулети з кабачків із фаршем, грибами і перцем

Для млинців: 1 кабачок, 2 яйця, 5 ст. ложок манної крупи, 4 ст. ложки борошна, перець, сіль. 

Для начинки: 200 г фаршу, 2 цибулини, 1 перчина, 100 г консервованих грибів, майонез, твердий сир. 

  • Кабачок почистити від шкірки, крупно натерти, додати яйця, манку, борошно, сіль, перець і перемішати. Злегка підсмажити на олії 6 млинців.
  • Цибулю дрібно нарізати і посмажити до світло-золотистого кольору, додати фарш, підсмажити. Майонез змішати з натертим сиром.
  • Млинці змастити фаршем, розкласти смажену цибулю, дрібно нарізаний перець, гриби і щільно згорнути рулетами.
  • Викласти на деко, змащене олією, зверху кожен рулетик змастити майонезом з сиром і поставити в гарячу духовку. Запікати 30 хв до рум’яного кольору.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook