Здоров'я та краса Сам собі лікар

Страва без солі смакуватиме і діабетикам і людям з хворими нирками

Ні солі, ні перцю, ні будь-якої іншої приправи не додавати – у цьому й полягає секрет цієї дієтичної страви.

Ця страва  корисна й для тих, хто має виразку шлунка, хвору печінку чи хворі нирки.

Нашинкувати зо дві жмені капусти, стерти одну морквину, порізати півкільцями дві середні цибулини або одну велику. Можна порізати кілька печериць, додати сухого кропу і попередньо півсклянки відвареної будь-якої каші – гречаної, рисової, пшоняної, вівсяної чи кукурудзяної (коли хтось не любить каш, можна замінити цей компонент двома чи трьома картоплинами, порізаними на кубики). Все перемішати, влити трішки олії, ще раз перемішати. Окремо порізати на шматки рибу або куряче філе, свинину чи телятину (небагато) й спакувати у глиняний однолітровий глечик. Не забудьте додати ще одне яблуко, порізане на кубики.

Ні солі, ні перцю, ні будь-якої іншої приправи не додавати – у цьому й полягає секрет цієї дієтичної страви. Заповнити глечик, перекладаючи шматочками риби чи м’яса, закрити кришкою і поставити на годинку в мікрохвильову піч чи у духовку на слабкий вогонь. Повірте, а ще ліпше перевірте, як це смачно.

Вистачає цього глечика на три сніданки, тобто на три дні. Дуже ситно і корисно. Ця їжа лікує організм, багата на вітаміни, мікроелементи, відлякує хвороби, додає  здоров’я.