Соус «Анкл Бенц»

Чудовий соус! Ніхто нізащо не здогадається, що в ньому є кабачки! На смак дуже подібний на оригінальний соус "Анкл Бенц".

Соус «Анкл Бенц»

3 кг помідорів (перекрутити через м’ясорубку або порізати кубиками чи брусочками), додати по 1 скл. цукру та олії, 2 ст. ложки солі, 2 кабачка, 100 г 9% оцту.

Усе змішати (крім кабачків та оцту), поставити на вогонь. Коли закипить, додати 2 великих почищених, нарізаних кубиками, соломкою або натертих кабачка. Кип’ятити 1 год. Наприкінці варіння додати 100 г 9% оцту. Розкласти в банки, закатати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook