Кухня Рецепти

Шпинатний рулет із червоною рибою. Ця закуску змітають з тарілки!

Така закуска стане окрасою святкового столу.

21.11.2019 16:23

Шпинатний рулет із червоною рибою

4 яйця, 1 п. розпушувача, 2 ст. ложки борошна, 200 г шпинату. Начинка: 300 г жирного пастоподібного домашнього сиру, 50 г вершків, сіль. Слабосолена червона риба. Форма 40Х40 см.

Усе для начинки збити блендером. Усе для тіста збити блендером. Вилити на деко, застелене пергаментним папером (його краще додатково зматити маслом), тонко розмазати. Поставити в розігріту до 180 ОС духовку, випікати 10 хв. Дістати корж з духовки, зняти папір, і поки він гарячий, змастити начинкою, викласти тонкі пластини риби (на один край або по всій поверхні), акуратно і щільно загорнути рулетом. Рулет замотати в харчову плівку і поставити в холодильник мінімум на 2-3 год. Можна на ніч. Перед нарізанням поставити ще ненадовго в морозилку (так легше нарізати будь-якої товщини).

Рецепт Солі Колькіної