Рулетики з картоплі з м’ясною начинкою

Завдяки одному секретному інгредієнту рулети при смаженні не розпадаються, а виходять кругленькі, жовтенькі, наче сонечка.

Рулети з картоплі та фаршу

Пачка листових вафель (5 шт.), 1,5 кг картоплі, 600–700 г м’ясного фаршу або сосиски, 5 яєць, 100 г молока, сіль, перець.

  • Почистити картоплю, зварити, потовкти, посолити, поперчити.
  • Розкласти вафлі на столі. Змастити кожну вафлю гарячим пюре, зверху на кожну викласти фарш або сосиску, посипати спеціями. Скрутити кожну вафлю рулетом.
  • Змащувати вафлі треба дуже швидко, щоб картопля не встигла остигнути, а то вони не згорнуться.
  • Розрізати кожен рулет на шматочки. Додати руками їм круглої форми. Обсмажувати їх на олії, вмочуючи в суміш молока і яєць. Смакує зі сметаною або з грибною підливою.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook